• Érdeklődni szeretnék az eredményeim megfelelőek e, ha nem akkor mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Érdeklődni szeretnék, hogy az eredményeim eltérnek e, és ha igen, akkor mi lehet a probléma? Esetleg lehet e PCO-szindromám? A vért a menstruáció 5. napján vették le: FSH ( ECLIA) 5,9 U/I LH ( ECLIA) 2,9 U/I Tesztoszteron 1,6 nmol/l SHBG 19,8 nmol/l Szabad teszt. 0,081 Anti hTg 16,17 IU/ml Szérum FSH 5,3 U/I Szérum LH 1,46 U/I Szerum prolaktin 191,1 mIU/L Total tesztoszteron 3,36 nmol/l Szérum estradiol 40,86 pg/ml DHEA-S 8,1 mol/l Inzulin vizsgálat: Éhgyomri: Glükoz: 5,43 nmol/l Inzulin: 29,80 mU/L 1 órás: Glükoz: 9,90 nmol/l Inzulin: 284,30 mU/L 2 órás: Glükoz: 4,13 nmol/l Inzulin: 86 mU/L Érdeklődni szeretnék, hogy ilyen értékekkel , megpróbálkozhatok e baba vállalással, teherbeeséssel? Segítségüket előre is köszönöm! Rita

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászat témában

        Ha még eddig nem is próbálkoztak, akkor miért volt szüksége ezekre a vizsgálatokra? Ez a dolog úgy szokott működni, hogy előbb próbálkozunk, aztán ha már eltelik néhány hónap és akkor sincs változás megcsináltatunk egy hormonpanelt.Az öné jónak tűnik.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. február 25., 20:08; Megválaszolva: 2011. március 01., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: