• Szeméremajak duzzanat menstruáció után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Néhány napja múlt el a menstruációm, ma reggel óta kellemetlen, fájó érzést érzek a szeméremajkamnál. Megnéztem tükörbe, és a csiklómtól lefelé, a szeméremajkam belső részén, jobb oldalon van egy hosszanti duzzanat, ami nagyon piros. Már korábban is előfordult ilyen, és néhány nap múlva el is múlt. Kérdésem lenne, hogy mi okozhatja, mit jelent ez? épp egy költözés közepén vagyok így nem tudom felkeresni a nőgyógyászomat. Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát! Üdvözlettel: S.

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati témában

        Kedves S.! Valamilyen gyulladás okozza, de hogy pontosan mi vban begyulladva, pl. a Bartholin-mirigy-e, és hogy mi okozza a gyulladást, azt nem tudom. Javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. február 23., 18:39; Megválaszolva: 2011. február 25., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: