• Méhnyak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2009 Októberében volt abortuszom. Nem rég elkezdett fájni a méhnyakam, szex közben is éreztem, orgazmus után még jobban fájt, össze van húzódva, normális ez? mitől fájhat? volt, hogy ha csak az ujjammal megérintettem majd bepisiltem a fájdalomtól, az az érzékeny... mitől lehet ez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves kérdező! Ha 2009-ben volt abortusz, és probléma csak most jelentkezett, nem hiszem, hogy összefüggne. Az aktus alatti fájdalmat okozhatja például banális fertőzés, gyulladás, javasolt lenne nőgyógyászt felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 23., 01:15; Megválaszolva: 2011. február 25., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: