• Hormonzavar okozza a meddőséget

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A menstruációm utáni 14-ik nap megvérzek, és néha a következő menzisig is eltart. Van hogy tiszta vér folyik és van hogy vércsomók jelentkeznek. Több mint fél éve próbálkozunk férjemmel, hogy teherbe essek, de sikertelenül. Lehetséges, hogy ez a hormonzavar (ami már 10 éve jelen van)magakadályozza a megtermékenyitett petesejt beágyazódását? Ez a hormonzavar az arcomon is mutatkozik, 27 évesen még mindig pattanásos az arcbőröm. Kizárólag csak nőgyógyász segithet, vagy ihatok valamilyen teát ami segithet,esetleg méhészeti terméket vagy más természetes anyagot szedhetek-e, ami gyógymód lenne rá? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Kérdező! Mielőtt teával és egyebekkel kezelné magát, ki kellene pontosan vizsgálni, mi a vérzészavar oka (meddőség még nincsen, ez a diagnózis csak 1 év után állítható fel). Ha megvan az ok, rendes gyógyszerekkel kezelhető, de addig valóban csak a méhészek segíthetnek.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. február 20., 22:12; Megválaszolva: 2011. február 25., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: