• Esélyek ujabb terheségre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem doktornö!Attila vagyok és meglettek az eredmények a barátnömmel kapcsolatosan.a nögyogyász aztálapitotta meg hogy 10.hétben van és összeültünk szülök és más utat nemtudunk csak az abortusz.anyagi gondok miatt,felkészületlenek vagyunk stb.. aztszeretném megérdeklödni véleményét hogy a barátnömnek 15-16 évesen volt cisztával mütéte.és önszerint mik az esélyeink abortusz után mikor minden megoldodik családalapitáshoz és kb mennyi ideig nem szabad nemi kontaktusba lépnünk?Ami betegségben volt barátnöm aztomdta a doki hogy kevés az esély rá hogy egészséges lenne a baba.tisztelettel:attila

        Dr. Deli Tamás válasza a abortusz, gyermekvállalás témában

        Tisztelt Attila! Az abortus után 6 hétig nem javasolt a szex. Ha nincs szövődmény a terhességmegszakításnál, feltehetően nem romlik a későbbi teherbe esés esélye (bár nem tudom, milyen műtét volt a cysta miatt, és azt sem tudom, milyen "betegségben volt a barátnője"). Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. február 15., 17:41; Megválaszolva: 2011. február 17., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: