• Labor eredmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Nőgyógyász.3 hónapja nem menstruálok,készültek hormon ok,pár eredményt leírnék,és azt szeretném kérdezni hogy ez klimax-e?Lutein hormon:5,48 Folliculus stim.hormon:5,18 Estradiol:403,70.A másik kérdésem,hasi UH-on bal petefészekben 57x30x37mm-es cystosus képlt látható.Ilyen eredményt kaptam.Kell ezt műteni,vagy nem?Köszönöm válaszát.Üdv.Kiss Ilona

        Dr. Deli Tamás válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kiss Ilona! Az LH és FSH értéke alapján ez még nem menopausa. A petefészekciszta (ami egyébként okozhatta a vérzés kimaradását) műtéti eltávolításának szükségessége több dologtól függ: okoz-e panaszt, mióta van ott, nő-e, milyenek a tumormarkerek - CA125, HE4 -, milyen az ultrahangszerkezete stb. Ezek részletes megbeszélése, megfontolása nőgyógyásza dolga, őt keresse fel a lelettel. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. február 14., 15:55; Megválaszolva: 2011. február 17., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: