• ??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy okozhat e hüvelygyulladást vagy egyéb bakteriális fertőzést, ha a férjem fogorvosi kezelés alatt áll (az ínye gyulladásban van, nem túl jók a fogai, stb.) (orális szeretkezés után pár nappal égő érzésem van a hüvelyemben). Lehetséges ez vagy teljesen kizárt? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Egyes szájüregi kórokozók okozhatnak nemi szervi fertőzést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 14., 09:50; Megválaszolva: 2011. február 15., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: