• menstruációs probléma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Önhöz fordulok megint , minden honapban rendszeresen jön meg a mentruációm 31napos a ciklusom most jött meg február 9én , a hasam fájt görcsölt a mellem is megduzzadt stb.... és a menzeszem egy napig tartot erős vérzésem volt majd másnap reggel egy nagyon kevés vérzésem lett és azota elis mult! mi befolyásolhatta ezt?rendszeresen tornázok sulyokat emlegetek de nem nagy kg-ban befolyásolhatta ez is?vagy terhes lehetek?azota megszünt a mellem duzzanása is nem fáj semmim nincs hányingerem , nem vagyok fáradt! vagy ez pszhihés alapon is lehet mert sajnos mindig nagyon ideges vagyok mikor megakar jönni meg mikor megis van! Remélem nem terhesség áll a háttérben védekeztünk a barátommal, nem szakadt ki a gumi sem! várom válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a rendellenes vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! A rendellenes vérzésnek számos oka lehetett, akár az említett fizikai terhelés okozta hormonszint-ingadozás is. De hasonló tünetekkel járhat petefészekciszta, terhesség vagy vetélés is. Érdemes lenne elvégezni egy terhességi tesztet, és ha az pozitív vagy a panaszok ismétlődnek, nőgyógyászhoz fordulni. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. február 11., 10:36; Megválaszolva: 2011. február 17., 16:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: