• A megtermékenyítés-től fájhat a hasam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Meg köszönöm figyelmét. Röviden február 7-én volt peteérésem. Minden esetben elöttevaló nap elkezd fájni a hasam és ahogy, lezajlik a dolog el is múlik. Viszont jelenleg 6-a délután megfájdult a hasam és azóta is folyamatosan csak fáj. Arra gondoltam hogy, együtt voltunk már 6-án, 7-én és 8-án is hogy, esetleg a megtermékenyítés okozhatja a hasfájásomat. Bocsásson meg lehet buta kérdés de mondom ilyen még nem fordult elő. 2 gyermekem van.és náluk nem tapasztaltam hasonlót. Vetélésem nem volt szóval nem nem tudom mitől lehet ez. Meg köszönöm válaszát előre is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A hasfájásnak számos oka lehet, a megtermékenyítés nem okoz jellegzetes tünetet ebben az időszakban. Ha eltelik 10-14 nap, csináljon tesztet, ez csak a biztos jel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 10., 16:45; Megválaszolva: 2011. február 13., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: