• Alhasi fájdalom terjedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Körülbelül 5 napja jobb oldali alhasi fájdalom jelentkezett nálam, mely 2 nap múlva tovább terjedt. Most már az egész alhasam fáj. Főként mozgáskor, álláskor érzem, de tompa fájdalom jelentkezik üléskor, fekvéskor is. 2 hete hagytam abba a Yasminelle fogamzásgátló tabletta szedését (1.5 évig szedtem), viszont párommal továbbra is védekezünk. Múlt hónap közepén (a gyógyszer szedése alatt) egyik reggel kevés vérzésem volt, de ezután rendesen megjött a menstruációm.Rendszeresen visszatérő hüvelyi folyásom van, melyre nőgyógyászom Klion-D és Betadine kúpot írt fel. De fájdalommal még sosem járt. Mivel kint vagyunk Németországba, így csak ezt a két gyógyszert tudom alkalmazni, amit otthonról hoztunk. Nem ismerek itt nőgyógyászt. S legközelebb áprilisban megyünk haza. Kell-e aggódnom, vagy esetleg a gyógyszer abbahagyása miatt jelentkezik a fájdalom? Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A tabletta elhagyása nem lehet a panasz oka. Amennyiben nőgyógyászati fertőzése van és ezt már korábban is kezelték a partner vizsgálata és kezelése is szükséges. Alkalmazza az itthon elkezdett kezelést, de amennyiben nem javul a vizsgálat nem hagyható ki. Elsősorban a fertőzésre kell gondolni valóban.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. február 06., 16:51; Megválaszolva: 2011. február 09., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: