• Szabálytalan ciklus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Amióta menstruálok mindig rendszeres és szabályos volt a ciklusom. 25-26 naposak. Szülés után is egyből helyre állt nem volt akkor sem probléma vele rendszeres volt. Most januárban 7.-én menstruáltam utoljára és 19.-én ismét megjött és még ma is(6nap után) dől belőlem a vér és végig nagyon véreztem ezt a hat napot. Ez idővel rendeződik esetleg várjam meg a következő mensest vagy orvoshoz kellene mennem? Köszönöm válaszát.

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruációs zavar témában

        Tisztelt Kérdező! Ha "dől a vér", forduljon orvoshoz. Lehetséges okok: vetélés, endometrium hyperplasia, myoma, adenomyosis, véralvadási rendellenesség, méhtest polip.stb. Ezt nőgyógyásznak kell kivizsgálni és kezelni is. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 25., 15:29; Megválaszolva: 2011. január 31., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: