• nögyogyászati problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        olyan problémáról szeretnék kérdezni mint pl:mentstruáció kimaradása(oktoberben menstruáltam utoljára azota nem zsiros a böröm pattanásos stb..)valamint nem tudok fogyni sem való szinü hormonzavaros vagyok?igy teherbe sem esek? mit tudna nekem ebben segiteni? régen jártam orvos 1-évig rendbe volt minden ,igaz mindig késik már egy héttel jelez a derekam valamint görcsölök is idönként szednem kellett fog gátlot de nem tett jott velem mert hiztam töle. köszönöm melinda

        Dr. Deli Tamás válasza a PCOS témában

        Kedves Melinda! A leírt tünetek (hízás, pattanásosság, rendszertelen, kimaradozó vérzés) férfihormon-túlsúly, leggyakrabban policisztás ovarium betegség (PCOS) tünetei. Keresse fel nőgyógyászát, ahol, hüvelyi ultrahangnak, hormonvizsgálatnak, vércukor-, szükség esetén inzulinvizsgálatnak kell történni, a kezelés az eredményektől függ. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 23., 19:21; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: