• Mikortól?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.! 11 hetes terhesen vérzés jelentkezett és sajnos nem volt szívhangja a babának.Műszeres befejezéssel elvették a babát,ma jöttem ki a kórházból.Sajnos az orvosommal nem tudtam megbeszélni a további teendőket mert ma (szombaton)nem volt bent a kórházban.Szóval az lenne a kérdésem:Mikor próbálkozhatunk megint,hogy terhes maradjak? Mennyi ideig kell táppénzen lennem?(varrónőként dolgozom napi 8 órát) Mikortól élhetünk szexuális életet? Egyébként jól vagyok nagyon kevés a vérzés már. Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!A szövettan eredményétől is függ majd,hogy mikor próbálkozhatnak újra.A házi orvosával beszélje meg a táppénz időtartamát.Én nem tudhatom,hogy van-e egyéb betegsége,mennyi volt a vérvesztesége stb.A következő menses után lehet szexuális életet élni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 22., 19:40; Megválaszolva: 2011. január 25., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: