• gyógyszerváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Yadineról váltok Qlaira-ra közti vérzés miatt. Az orvosom viszont a Yadine utáni 2. gyógyszermentes napon tudott fogadni, így akkor váltottam ki és vettem be az első szem Qlaira-t. Tehát vasárnap szedtem a 21. szem Yadine-t, hétfőn semmit, kedden kezdtem a Qlaira első szemét. Érdeklődnék, hogy ebben az esetben kell-e kiegészítő védekezés, ha igen, akkor meddig? A Yadine utáni szokásos vérzés várható-e, vagy ebben az esetben elmaradhat-e, mire számítsak? Köszönöm megtisztelő válaszát:

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló váltása témában

        Tisztelt Kérdező! A váltás miatt az első hónapban mindenképpen érdemes kiegészítő védekezést is használni. A vérzés jellege lehet különböző, akár ki is maradhat, de ebben az esetben a biztonság kedvéért végezzen terhességi tesztet. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 20., 15:05; Megválaszolva: 2011. január 22., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: