• Hüvelyi fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr UrÍDr No! Havonta, mindig menstruacio utan visszatero, feher szinu, szagtalan huvelyi valadekom van. Lehet szo valamilyen gombas fertozesrol ez esetben? Tobbszor voltam mar nogyogyasznal ezzel a problemaval, legtobbszor Canesten tablettat irtak fel es kremet. Egy rovid ideig hasznalt, de ujbol visszatert a problema. Lactacyd Femina intim mosakodo gelt hasznalok, es hetente 1 szer irrigalok is. On mit javasol? es Mi lehet a problema ez esetben? Valaszat elore is koszonom. Nora ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Nóra! Mivel a Canesten kezelés ellenére mindig visszatértek panaszai, azt javaslom, hogy a következő alkalommal történjen tenyésztés, ez alapján célzott kezelés önnek is és partnerének is. A tejsavas irrigálás hasznos lehet, javasolt még Gynophilus protexin alkalmazása a hüvelyflóra helyreállítása céljából.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 19., 23:19; Megválaszolva: 2011. január 20., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: