• Menstruáció késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! A problémám az lenne, hogy 18.-án kellett volna meg jönnie hivatalosan a menstruációmnak. előző napokban voltak menstruációhoz hasonló görcseim. amikor ezek elmúltak csináltam egy terhességi tesztet és egyértelműen negatív lett! megnéztem a menstruációs naptáramat és volt olyan h 31 napos ciklusom volt vagy 23 napos.. várjak még? kb egy hete volt egy húgyhólyaghurut gyulladásom amire szedtem antibiotikumot... ha lehet baba akkor már kb. 3 hetes lenne tehát a tesztek kimutatnák igaz?Kicsit félek :(( Üdvözlettel: Kyra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kyra! Ha már 3 hét telt el az utolsó aktustól számítva, azt kimutatná a teszt. A fertőzés megviselhette a szervezetet, akár stressz miatt, hormonális ok miatt is késhetett. Javasolt lenne nőgyógyászati vizsgálat már csak a szabálytalan ciklus miatt is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 19., 11:54; Megválaszolva: 2011. január 20., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: