• Késhet a mensesem antibiotikum miatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Én egy 20 éves lányvagyok, és az a panaszom hogy 1-2 hete kellet volna megjönnie.De nem jöttmeg, és nem régen szettem antibiotikomot, és hogy attól lehetséges e, hogy késik? Elöre isköszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Szed-e fogamzásgátlót? Ha igen, annak hatását befolyásolhatta az antibiotikum. Ha élt nemi életet, csináljon tesztet. A terhességen kívül oka lehet még a késének stressz, belgyógyászati betegség, fertőzés, soványság, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 18., 21:54; Megválaszolva: 2011. január 19., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: