• Fogamzásgátlótól van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapig szedtem a fogamzásgátlót mert meg szűnt a párkapcsolatom.És rá olyan 3 hónapra felborult a menstruációm azaz olyan szintem, hogy dec 7-én jött meg dec. 14-én múlt el itt rendesen megvolt.Dec. 24-én is megjött akkor kevés sötét színű vérzés volt dec 30-án múlt el.január 11-én jött meg eleinte sötét színű vérzés volt meg kevés volt olyan nap amikor nem volt sötét színű vérzés sem de a máik nap megint jelentkezett akkor most január 18-án meg rendes menstruációm van világos színű piros vérzés.És semmi fájdalmam nincs ez a gyógyszertől van???Lehet szabályozni hogy rendszeresen jöjjön meg mint a gyógyszer előtt???Nőgyógyászhoz se tudok bejelentkezni mert nem tudom mikor jön meg mert kis idő elteltével jelentkezik a vérzés ezért nem tudom megvizsgáltatni magam.Válaszát köszönöm Linda

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló, rendszertelen vérzés témában

        Kedves Linda! Valószínűleg a szedett fogamzásgátló hormontartalma nem elegendő magának, ezért fogamzásgátlót kell váltani. Nőgyógyászhoz nyugodtan jelentkezzen be, ha véletlen pont akkor van vérzés, ez egyáltalán semmiben nem akadályozza vizsgálatott, a rendetlen vérzés kivizsgálását a menses nem akadályozza. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 18., 21:46; Megválaszolva: 2011. január 22., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: