• PCOS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr! Az orvosom ultrahangos vizsgálat során állapította meg, hogy PCOS-om van. A vérvétel emelkedett prolaktin szintet mutatott ki. Körülbelül egy fél éve szedem a metformint, napi 2x500 mg-ot. A barnázódást normális vérzés váltotta fel, de a ciklusaim még mindig 36-43 naposak. Kérdésem az lenne, hogy növelni kellene-e a metformin adagot? Ugyanakkor most már tervezzük a gyerekvállalást is. Ezért a másik kérdésem az lenne, hogy kell-e szednem a metformin mellett B12 illetve folsav tablettákat is? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fekete István válasza a PCOS témában

        Mi oka volt a metformin elkezdésére?Az Ön által említett laborok és panaszok ennek a szedését egyáltalán nem magyarázzák.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. január 17., 15:24; Megválaszolva: 2011. január 24., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: