• Halszagú hüvelyváladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A téli időszakban gyakran felfázom,ilyenkor fehér,halszagú váladék távozik a hüvelyemből.Viszketést nem érzek,a vesémnél fáj általában,a hasamnál nagyon ritkán. Voltam nőgyógyásznál,aki antibiotikumot írt fel,akkor egy ideig elmúlt.Most tőzegáfonya kapszulát szedek,ezt a felfázásra javasolták.Azt kérdezném,hogy van-e antibiotikum nélküli gyógymód és ha igen,mi lenne ez. (Fogamzásgátló tablettát szedek,ezért nem szeretnék antibiotikumot.) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem! A halszagú hüvelyváladék bakteriális vaginózisra utal, kezelése antibiotikum,a szedés alatt és még utána 7 napig alkalmazzon kiegészítő védekezést. Egyébként sem tanácsos a nemi élet a bűzös folyás miatt, így nem lesz probléma az antibiotikum szedése miatt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 17., 15:13; Megválaszolva: 2011. január 18., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: