• Szőrösödés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Egy kínos probléma miatt fordulnék Önhöz. Szőrösödéssel küszködöm, ami legfőképpen a hátamon mutatkozik meg. Nem tudom, hogy hogyan szüntethetném meg. Már szedtem több hónapig fogamzásgátló tablettát (yasminellet),nem segített. Elmentem kivizsgálásra, hüvelyi ultrahangra, és nem találtak semmi elváltozást (habár nem mertem megmondani ezt a problémámat az orvosnak, túl kínosnak éreztem volna, de gondolom hogy ha a szőrösödést okozó petefészek rákom lenne akkor azt minden esetben kimutatná egy vizsgálat..remélem). A kérdésem tehát, hogy mit tegyek?Forduljak endokrinológushoz vagy inkább kozmetikushoz, vagy szedjek pl. Diane 35-t? Előre is köszönöm a válaszát Egy aggódó lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrösödés témában

        Kedves Kérdező! Rutin nőgyógyászati vizsgálat nem mindig tisztázza a probléma okát. Önnek nőgyógyászati endokrinológiai kivizsgálásra van szüksége. ne szégyellje panaszát, mondja el orvosának, csak így lehet rajta segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 12., 18:41; Megválaszolva: 2011. január 14., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: