• Rendszertelen ciklusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! A kovetkezoket eszleltem par ev leforgasa alatt: Rendszertelen ciklus, akar 54 napra jelentkezo, nagy mennyisegu verzes, alvadekosan. Nagyon pattanasos bor, borgyogyaszati kezelesek eredmenytelenek voltak. Utobbai masfel evben testsulygyarapodast eszleltem most mar 15 kg sulytoblettel kuzdok. Ezelott 2,5 evvel nogyogyaszhoz fordultam koztes verzes panaszaval. Mikor az orvosnal voltam az ekon verzes eszlelt amirol en maskepp nem tudtam, az ott derult ki, azt mondta nincs cisztam. sok felvilagositast nem adott szinte semmit, de felirt valami ergomet fiolat, amit meg kellett innom. Ra 4 honapra ujra ilyen tuneteket eszleltem es orvoshoz fordulva ez esetben mashoz cisztat eszlelt ekon megvizsgalt es diane 35 ot irt fel egy eves kezeleskent. Ezt kovetoen a pattanasok nagy mennyisegben eltuntek. Felvizsgalasra mentem akkor mar nem latszodt ciszta, viszont Karisat irt fel fogamzasgatlonak. ezt szedtem tavaly novemberig mikor az endokrinologian pajzsmirigyes csomot talaltak. Azonban miota fogamzasgatlot szedek a verzesem szinte teljesen elmult. Menzesz alatt is alig 2 napig tarto alig pecsetelo barnas folyast eszleltem. Most hogy abbahagytam a fogamzasgatlot a verzes ugyan olyan, viszont megint csuszik jelenleg 40 napra jott meg. Mi tevo legyek? Hova forduljak segitsegert? Mi a velemenye a felsoroltakkal kapcsolatban? Megjegyzem hogy lassan gyereket szeretnek es nem tudom ilyen allapotban lehetseges lesz-e? Valaszat es tanacsait elore is nagyon szepen koszonom!

        Dr. Herman Tünde válasza a vérzészavar témában

        Részletes nőgyógyászati és endokrinológiai kivizsgálásra van szüksége, ehhez keressen fel szakorvost.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. január 11., 12:21; Megválaszolva: 2011. január 11., 23:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: