• Petevezeték elzárodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR ÚR/NŐ! KÉRDÉSEM AZ LENNE HOGY PÁR NAPJA KIDERÜLT HOGY A BAL PETEVEZETÉKEM TELJESEN EL VAN ZÁRODVA ÉS 2 IS MEGPROBÁLTÁK ÁTFUJNI DE NEM BIRTÁK MONTA AZ ORVOS!!!KÉRDÉSEM AZ HOGY MENNYI ESÉLY VAGY ESÉLY VAN ARRA HOGY TERHES LEHESSK???HORMON VIZGÁLATON IS VOLTAM ÉS AZT MONTÁK HOGY SZÉPEN VAN PETEÉRÉSEM!!!!MÁSIK KÉRDÉSEM MEG AZ HOGY MIKOR MEGJÖN ÉS KB FÉLIDÖBEN MINDIG ROSSZUL VAGYOK HANYOK ,FEJEM FÁJ!!!EZ OKOZHATJA A VEZETÉK ELZÁRODÁS VAGY MÁS BETEGSÉG TÜNETE??? VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM ÉS VÁROM!! TISZTELETTEL: KRISZTI

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászat témában

        Ha a másik petevezető átjárható minden esély meg van a teherbeesésre. Részletes kivizsgálásra van szükség a rosszullétek felderítésére, ez nincs összefüggésben a petevezető elzáródásával. A petevezető elzáródását leggyakrabban Chlamydia fertőzés okozhatja, erre vonatkozóan végeztessen el egy szűrést.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. január 10., 18:42; Megválaszolva: 2011. január 11., 23:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: