• Abortusz után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        abortusz után 3 nappal együtt voltam abarátommal elötte nem igazán véreztem de miután együtt voltam vele ez felerősödött és fürdésnél kiváncsiságból felnyultam a hüvelyembe,hogy megnézzem milyen belül,és heg szerünek éreztem belül a méhszájamat és elég nagy terjedelemben,ez normális abortusz után mert mielött együtt lettünk volna is megnéztem és nem volt ilyen nagy terjedelmű?a vérzésem elmulótt már csak barnás folyadék folyik viszont az kellemetlen szagú!Mi lehet a baj?Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a abortusz témában

        Kedves hölgyem! Egy nőgyógyászati kontrollvizsgálat feltétlenül javasolt, csak ezzel deríthető ki, hogy van-e probléma. Biztos elmondták önnek, hogy abortusz után 5-6 hétig ne éljen nemi életet, érdemes lett volna betartani, mert nagy a fertőzésveszély, és lehet, hogy most is fertőzés alakult ki!!!Jobban kellene vigyáznia saját magára.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 10., 13:05; Megválaszolva: 2011. január 11., 08:54

        Tudjon meg többet: abortusz

        Ezt olvasta már?

      • Kérdések és válaszok a témakörben: