• PCO

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr nő.Lassan két éve hogy kivizsgáltak,hogy PCO- m van! Tavaly novemberben majdnem megmütőttek,de ay orvosok mégis úgy döntöttek,hogy még fiatal vagyok és találtak domináns tüszőt is.Mit javasolna nekem még?Minden hónapban menstruálok. Hogyan tudom meg hogy, van e peteérésem és hogy,az le e jön? Meg kell e nézetnem a cukorrezisztenciám? Lehet hogy a fogamzásgátló tette ezt velem? A párommal lassan babát szeretnénk. Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Fekete István válasza a PCO témában

        Kedves Hölgyem.A PCO sok esetben csupán Uh-os diagnózis. Ha van menszesze rendszeresen lehet hogy az égvilágon semmi teendőt nem igényel.Az a javaslatom, hogy ha gyermeket szeretének akkor induljon csk kivizsgálás.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. január 08., 14:17; Megválaszolva: 2011. január 13., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: