• Méhen kívüli terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kérdésem az lenne, hogy a méhen kívüli terhességnek feltétlen tünete a mellfeszülés? Vagy előfordulhat, hogy az elmarad? Lassan három hete késik a menzeszem, egy hete volt egy napig vérzésem, de utána el múlt. Vettem tesztet, úgy látom negatív, de nekem volt már méhen kívüli terhességem, ezért picit megijedtem. Elképzelhető, hogy most is az van, nem tudom, de ha nem, akkor mitől késhet, akár három hetet a menzeszem. Esetleg valamilyen betegségtől? Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        A méhen kívüli terhesség mellfeszülés nélkül is jelentkezhet, de itt is béta-HCG emelkedés van, amit elvileg a teszt ki kellen, hogy mutasson. A menses késése miatt keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 07., 11:20; Megválaszolva: 2011. január 08., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: