• Művi meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        lehet-e gyermekem ha már steril lettem ? a kezelő orvosom bele egyezö nyilatkozat nélkül tette meg mert 7 spontán vetélésem volt a kislányom pedig a 27 hétre született meg de nagyon szeretnénk még egy gyermeket a műtét 2005- ben történt meg . kérem válaszoljon előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a steril témában

        Kedves Kérdező! Csak nőgyászati vizsgálat után lehet kérdésére válaszolni.A petevezetékek műtét utáni állapotától függ,hogy az átvágott részek egyesithetőek-e.A lombik-baby lehetőségről is érdemes információt kérni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 06., 12:03; Megválaszolva: 2011. január 09., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: