• mikor kellene megemelkednie?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tsiztelt Doktor nö! Elméletileg pénteken,szombaton volt pé-m.Azt szeretném Öntöl megtudni,kérdezni,hogy pé után mennyivel kellene felmennie a hönek ,és mikortol.?Nekem az én megitélésem szerint csak alaphöre ment vissza a höm.36.6 az alaphöm,és pé elött 36.3-ra esett le.(még nem huzta be a rendszer az alaphöt,és a pé-t sem)Lehetséges hogy ennyi is elég ha esetleg sikarütlt a baba?illetve még egy kérdésem lenne.Beágyazodás az együttléttöl hány nappal történik meg,és érezhetek-e valamit?(Hasszurka,mindjárt megjön érzés) Válaszát köszönöm.Viktoria

        Dr. Deli Tamás válasza a peteérés témában

        Tisztelt Kérdező! Kitaláltam, hogy a "pé" valószínűleg a peteérés. A peteérés után kb. 1 nappal, és kb. 0,5 fokkal emelkedik a testhő. Ez a megtermékenyülésről nem ad információt, csak a peteérésről, de egyébként informatívabb pl. a patikában kapható LH-teszt, ami sokkal megbízhatóbb, mint az alaphőérséklet mérése. A beágyazódás a megtermékenyülés utáni 2. héten történik, ezt nem érzi az ember. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 05., 20:39; Megválaszolva: 2011. január 13., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: