• Aggaszto kivancsisag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!eloszor is szeretnek Boldog Karacsonyt kivanni, es Egessegben gazdak Boldog Uj Evet onek es csaladjanak! Szeretnem megkerdezni,hogy miert van az,hogy miota elvesztettem a szuzessegem kisse fura a menstruaciom,3 napig tart a normalis folyas,elegge normalis mennyiseggel de viszont a szine kisse meglepo idaig sotet vol a mostani honappban pedig mar rozsaszin,3 nap utan pedig meg 2 napig barnass ojkor feketes szivargasom van igy mondthatom el h 5 napig tart a menstruaciom?miert van ez?amig szuz voltam normalis piros ver szinu volt es nem volt meg 2 napig szivargas.Kisse aggaszt ez a dolog.Elore is koszonom valaszat:)

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! A leírtak megfelelhetnek normál menstruatiónak, a szüzesség elvesztésével nem függ össze. Ha a megváltozott vérzés nem a megfelelő időben jelentkezik, vagy észrevehetően kevesebb, végezzen terhességi tesztet, mert ez lehet egy koraterhességet kísérő vérzés is, ami viszont - érthető módon - már összefügghet a szüzesség elvesztésével. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 05., 17:21; Megválaszolva: 2011. január 12., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: