• menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Molnárné Detti vagyok.A problémám az,hogy lassan két éve szültem, még mindig szoptatok,és azóta nem menstruáltam.2 napja nagyon görcsöltem,és a combom belső része az ágyékomig fáj.Lehet attól,hogy nemsokára menstruálni fogok,vagy a visszereim fájnak? Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció, szülés témában

        Kedves Detti! A panasz lehet a menses előjele, de akár lágyéksérv, visszér, gerincsérv stb. is okozhat hasonló panaszt. Ha nem múlnak a panaszai, első körben szerintem háziorvosát keresse fel, ő pedig eldönti majd, milyen szakemberhez irányítsa tovább (sebész, ideggyógyász, reumatológus, nőgyógyász stb.). Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. január 04., 23:19; Megválaszolva: 2011. január 11., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: