• Rendszertelen menses + Rigesoft tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Doktor Nő! Olvasgattam itt az oldalon és rátaláltam egy olyanra h maximum 21napon belül meg kéne jelennie a mensesnek.Én a párommal december 18.-án voltam együtt. Előbbi levélben írtam h rendszertelen a mensesem nagyon. Nagyon félünk h most mi lesz ! Ön Szerint most mit kéne csinálnunk ? Várjunk 21 napot és utána teszt? A ClearBlue az megbízható ? Ha elmennék nőgyógyászhoz ott mi lenne a teendő ? Soha nem voltunk még ilyen szituációban :-S Gyors Válaszát előre is köszönjük !

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! Ha január második feléig nem jön meg a menses, végezzen terhességi tesztet - a patikában kapható tesztek megbízhatóak. A nőgyógyász is terhességi tesztet tud végezni első körben.Ha a teszt pozitív, hüvelyi ultrahang történik a terhesség kimutatására. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. december 31., 15:08; Megválaszolva: 2011. január 05., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: