• Válasz az előző levélre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét Doktor nő! A terhességi teszt az megbízható ? Mert barátnőm is járt egyszer így h közösülés közben kiszakadt, és vett terhességi tesztet és az egyik azt jelezte ki h igen , másik pedig azt , h nem terhes. Vagy tudna nekem ajánlani olyan fajtát ami megbízhatóbb mint a többi ? Nőgyógyászommal már rátértem erre a témára h a mensesem nem rendszeres,és h állítsa be, de fogamzásgátló tablettát nem szedhetek, mivel vesebeteg vagyok.Ön nem tudna valami módszert ajánlani amivel beáll ? Nagyon aggasztó számomra :-( Ön szerint mit tegyek? Üdvözlettel : Nikolett

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Nikolett! Az első kérdésre az a válasz, hogy a tesztek általában 99%-ban pontosak, én a Clear Blue-t javaslom. A mensest hormonális hatások szabályozzák, tehát beállításuk csak hormonális szerrel történhet. Ha megírja, hogy pontosan milyen vesebetegsége van, utánanézek, hogy az ön esetében mit lehetne tenni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 29., 18:22; Megválaszolva: 2010. december 30., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: