• elo terhesseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nov.8an voltam utoljara beteg. az elos tesztet 12en csinaltam es negativ volt de a 19-ei mar pozitiv. az orvos ugy szamolta h 6ik hetes kell legyek de nem latott szikholyagot es azt mondta h egy het mulva ha nem lesz akkor megkell tisztitani a mehet. lehetsegese hogy meg 3-4 hetes terhes vagyok es ezutan fejlodik ki a szikholyag. nem akarok egyellore belemenni a tisztitasba mert lehet hogy meg csak 3 vagy 2 hetes terhes vagyok.kerem szepen segitsen

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom sajnos, orvosa pontosan mit látott ultrahanggal (látott-e petezsákot, esetleg csak vastag méhnyálkahártyát). Ha nincs panasza és nem merült fel méhen kívüli terhesség gyanúja, elegendő lehet 2 hét múlva az ultrahang kontroll, az akkor látottaktól függ a további teendő. Szerintem bízzon orvosa véleményében, egy nőgyógyász számára ez egy mindennapos kérdés, higgye el, ő meg tudja ítélni, van-e reális esély élő terhességre, illetve szükséges-e műtétes beavatkozás. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. december 28., 18:41; Megválaszolva: 2010. december 30., 19:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: