• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Segítségét szeretném kérni abban, hogy már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, a menzeszem kb. 3 hetet késett de vasárnap mejött 4 napig tartott, a múlt hét elején vettem tesztet de negatív volt. Már nagyon szeretnénk kisbabát, ön mit javasol?? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Hölgyem! Ha továbbra is rendszeretlen lenne a vérzés, érdemes nőgyógyászhoz fordulni. Addig is vezessen menses-naptárat, és ha még további 2-3 hónapig is rendszertelen vérzés, ezt mutassa meg az orvosnak. Ha beáll a vérzés, és 1 év után sem esik teherbe, akkor szoktunk meddőségi irányú kivizsgálást javasolni mindkét félnek. A babvárásra készülve érdemes már mostanság folsavat és terhes vitamint elkezdenie. Sok sikert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 28., 09:02; Megválaszolva: 2010. december 29., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: