• Pecsételés klimax után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 évvel ezelőtt volt az utolsó havivérzésem. Néhány nappal ezelőtt volt egy nem egészen egy napig tartó barnás pecsételő vérzésem (folyás?), ami minden előjel vagy egyéb tünet nélkül jelentkezett. Azóta nincs semmi problémám. Normális ez a dolog ebben a korban? A válaszukat előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Minden vérzést komolyan kell venni ebben az életkorban, mert daganatos betegség első figyelemfelkeltő jele lehet. Keressen fel nőgyógyászt, vizsgálat indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 27., 20:16; Megválaszolva: 2010. december 28., 18:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: