• Mi van, ha a tesz negatív, mégis jelentkeztek a tünetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy minden esélyem megvan, hogy terhes legyek, és a tünetek is jelentkeztek: duzadt mell kb 2 hete, az erek erősen látszanak, rengeteget pisilek, bár vannak veseproblémáim s azelőtt is sokat pisiltem, s minden egyéb tünet. Az utsolsó menszeszem egy napig tartott, meg sem éreztem s alig jött valami kis vér...azelőtt pedig nagy fájdalmak között 5-6 napig tartott. Egyből tesztet csináltam, negativ lett. Készülök a karácsonyra, nagyon szeretnék gyereket, s most elkezdtem görcsölni, mintha meg akarna jönni, de nagyon görcsölök... Ilyenkor mi van? S miért nem tudok teherbe esni? Meddő vagyok?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A női ciklus hormonális szabályozásának zavara okozhat ilyen tüneteket. Kérjen egy időpontot a nőgyógyászától, vizsgálatok szükségesek a probléma okának kiderítésére, bár leveléből nem derül ki, hogy járt-e már kivizsgáláson, és mióta próbálkoznak sikertelenül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 23., 11:54; Megválaszolva: 2010. december 27., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: