• Válaszom az előző levélre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Válaszom az előző levélre :hüvely heveny gyulladás ,a megszokottól eltérően soknak éreztem a folyásomat ezért kerestem fel az orvost és ő állapította meg ezt a "betegséget" kaptam tőle egy tablettát melyet 10napon át kell esténként felhelyezni Klion d100 a tabletta neve! Mihamarabbi válaszát várom!Előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem! Akkor csak fizikális vizsgálat történt, tenyésztés nem. A Klion D 100 több támadásponton hat, mert gombák, baktériumok ellen is hatékony. A hüvely heveny gyulladása egy általános diagnózis, nem konkrét, hiszen nem történt tenyésztés. Használja el a Kliont, remélhetőleg megoldódik a probléma, általában meg szokott. Nyugodjon meg, gyakori, legtöbbször jól gyógyuló problémáról van szó. Ha visszatérnének a panaszok, mintavétel szükséges lesz mikrobiológiai vizsgálatra, és a partner kezelése is szükséges lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 21., 20:17; Megválaszolva: 2010. december 22., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: