• Candida vagy más

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktr ur|no az lenne a kerdesem hogy 8 evig szedyem fogamzas gatlot most egy honapja abba hagytam es rakatam fel szalt majd aszt le szedettem mer a ferjem nem szerette most megint vissza tertem a gyogyszerre es most aktus kozben eros fajdalmat erzek a huvej bemenetnel amikor nem szedtem a tablettat nem fejt semmim es ez a fajdalomvolt a szal elott is de nem ijen eros es fajnak a melleim is .van ithol egy csaladi orvosi konyvem es ezeket a tuneteket irta a candidahoz mit kell tegyek ez ellen fojasom nincsen vagy ez lehet mas fertozes is? eloris koszonom a valaszt

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves hölgyem! A hüvely szárazsága és gyulladása is okozhat ilyen jellegű problémát. Próbálkozzanak meg először síkosítóval, ha nem segít, szükséges a nőgyógyászati vizsgálat egyéb ok irányába.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 14., 19:28; Megválaszolva: 2010. december 17., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: