• Hüvelytabletta és menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy írtak fel nekem Klion-D 100 hüvelytablettát,viszont pár nap múlva menzeszem lesz.A hüvelytablettába 10 kúp van és ugye ezeket nem lehet menstruáció alatt alkalmazni.Kezdjem el most használni és hagyjam abba menstruáció előtt és csak akkor folytassam mikor elmúlt a menzesz vagy addig egyáltalán ne kezdjem el a használatát? Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a klion hüvelykúp témában

        Kedves Kérdező!

        A Klion tablettát használni kell, persze, amikor megjön a vérzése, akkor az erős napokon fel kell függeszteni, majd amikor már alig vagy egyáltalán nem vérzik, akkor nyugodtan lehet folytatni a Klion kúp felhelyezést.


         


        WEBBeteg szerkesztőség

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-06-20 22:50:44; Megválaszolva: 2008. június 20., 22:50

        Tudjon meg többet: klion hüvelykúp
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor ÚR !! 54 éves vagyok és a mensesem 1,5-2 éve elmaradozik illetve 3-4 havonként jelenkezik de akkor intenzívebben 2-3 hétig tart a hőhullámok is megvannak.Voltam labor vizsgálaton és kevés a vasam és magas a...
        Kedves Doktor Úr! Számunkra tragikus történések után, utólag merültek fel bennem kérdések; melyek tisztázásában kérném most segítségét: Sajnos 2,5 hete, a várandósságom 20. hetében, méhnyak elégtelenség, hüvelybe előreesett...
        Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő, melyen remélem tud segíteni, illetve tanácsot adni: 2016. Augusztusában volt egy elég csúnya felfázásom, amit antibiotikummal kezeltek, el is múlt. 2016 Novemberében ismét érztem a gyakori...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Volt partnerem tért be hozzám ezen a szép estén. Egészen minden jól alakult. Sosem volt semmi (tudtommal) nőgyógyászati panasza, amíg együtt voltunk. Ujjazás közben vettem észre, hogy fehér darabos, szétkenve fehér...