• Hüvelytabletta és menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy írtak fel nekem Klion-D 100 hüvelytablettát,viszont pár nap múlva menzeszem lesz.A hüvelytablettába 10 kúp van és ugye ezeket nem lehet menstruáció alatt alkalmazni.Kezdjem el most használni és hagyjam abba menstruáció előtt és csak akkor folytassam mikor elmúlt a menzesz vagy addig egyáltalán ne kezdjem el a használatát? Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a klion hüvelykúp témában

        Kedves Kérdező!

        A Klion tablettát használni kell, persze, amikor megjön a vérzése, akkor az erős napokon fel kell függeszteni, majd amikor már alig vagy egyáltalán nem vérzik, akkor nyugodtan lehet folytatni a Klion kúp felhelyezést.


         


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-06-20 22:50:44; Megválaszolva: 2008. június 20., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: