• Mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Dr.Nő! A kérdésem nem volt még ilyen nekem de most november 17-én jött meg a menstruációm és November 23-án múlt el. És most megint jelentkezett a menstruációm December 5-én.Mitől jött meg hamarabb???

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Nem kell megijedni, a vérzést, a női nemi ciklust számos dolog befolyásolja, stressz, belgyógyászati okok, fertőzés, stb. Nem írja, hogy szed-e tablettát. Ha igen, annak a hatását is sok minden megzavarhatta. Érdemes azért egy nőgyógyászati vizsgálatra bejelentkezni, hogy megnézzék, nem gyulladás vagy méhnyaktáji elváltozás okozza-e a vérezgetést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 07., 14:16; Megválaszolva: 2010. december 08., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: