• Vetélések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! A problémám a következő lenne 27 éves vagyok és volt két középidős vetélésem /az első 23.héten koraszüléssel császármetszés a második pedig 19.héten spontán vetélés tünetek nélkül/Azt szeretném megkérdezni hogy Ön szerint mi lehet ennek az oka "csak" szimplán méhszájlégtelenség vagy esetleg Antifoszfolipid syndroma is állhat a háttérben vagy más betegség? többször voltam immunológiai vizsgálatokon ahol Lupus anticoaguláns neg./ptt-la controll 42,4 sec ptt-la beteg 37,9/ és egyéb betegséget nem találtak immunológiára visszatérő kisizületi gyulladások miatt volt szükség! most teljesen tanácstalanok vagyunk mit tehetnénk h a következő terhesség méhszájzáró műtéttel kiviselhető legyen mert az orvosom szerint erre szükség van! most kezdünk egy sor kivizsgálást ideggyógyászattól a genetikáig,mert terhesség alatt többször volt migrénem és migréntől független izomrángásom. A19.héten végződő terhességem placentájában a következőket találták patológiai vizsgálat során:elhalások, fibrinoid szaporulat és calcifikáció! a babának nem volt semmi baja csak méhen belül le volt maradva a fejlődésben az UH-alapján két héttel! Mindkét terhességem Clostylbegit szedése után sikerült! Válaszát előre is köszönöm! Ágnes!

        Dr. Fekete István válasza a vetélés témában

        Kedves Ágnes Önnek biztosan méhszájzáró műtétre van szüksége elsősorban.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. december 06., 16:14; Megválaszolva: 2010. december 08., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: