• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Cím! A kérdésem az volt, hogy befolyásolhatja-e a fogamzást a nebivolol és a cymbalta. Ön azt válaszolta, hogy igen. Az én kérdésem, hogy akkor Ön , mit javasolna helyettük szedni? 0,25mg nebivolol és 60 mg cymbalta. Ezt pánikbetegségre szedem. Kérem mindenképp foglaljon állást! Előre is köszönöm! Tisztelettel és köszönettel.: Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a nebivolo, cymbalta, fogamzás, fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Tímea! Sem pszichiátriai betegsége súlyosságának és a gyógyszeres kezelés szükségességének megítélése, sem pedig az alternatív gyógyszer kiválasztása nem szülész-nőgyógyász dolga (különösen nem egy internetes orvosi válaszadó fórumon keresztül úgy, hogy sem Önnel nem találkoztam soha, sem a konkrét betegségéről nincsen semmilyen információm). Az egyetlen felelősségteljes javaslat ilyenkor tehát csak a következő lehet: keresse fel pszichiáterét, ossza meg vele terhességre vonatkozó szándékát és együtt döntsenek a gyógyszerszedés szükségességéről és az esetleges gyógyszerváltásról. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 06., 15:31; Megválaszolva: 2010. december 07., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: