• Mi a baj?Hogyan tovább?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr! Sajnos PCOS-es vagyok és ezek a legújabb leleteim.De tudni kell,hogy 2-3 hónapja megint rendszertelenül jön meg a vérzésem,késik.Most is késik és több hónapja próbálkozunk a párommal egy babán,de semmi eredménye.És így az új eredményyeim így lennének és mivel most sem volt vérzésem,késik,így lett levéve a vér. TSH:0.64 mIU/l LH: 8.11 IU/l FSH: 2.43 IU/l PROLAKTIN:175.4 mIU/l Ösztradiol:550.6 pmol/l PROGESZTERON: 48.86 nmol/l TESZTOSZTERON: 1.48 nmol/l Még annyit kell tudni,hogy bromocriptin-t is szedek magas prolaktin miatt és 2 mm-es daganat miatt. A kérdésem az lenne,hogy milyennek számítanak a mostani eredmények?Tegnap voltam Dunaújvárosban meddőségi ambulancián,de rossz érzésekkel jöttem el onnan.Főleg amiatt,hogy szerintem nem csinálja jól az orvos a dolgokat.A páromat elküldte sperma vizsgálatra és utána jövök én további vizsgálatokkal ha ő nála minden stimmel.Inzulin rezisztancia miatt még nem volt vizsgálat,de folyamatban lesz.A kérdésem lenne,hogy önnek mia véleménye?hova lehetne jó orvoshoz fordulni?Dunaújvárosban vagy Székesfehérváron?Vagy pesten? Nagy kételyeim vannak ezzel a "mostani" meddőségivel és azért kérném az ön tanácsát. Meg még kérdezném,hogy mitől van az,hogy megint rendszertelen lett a ciklusom miközben a bromo mellett elvileg nem lenne szabad?A ciklusom általában 5-7 napig szokott tartani.De manapság ha van nagyon kevés vér szokott jönni mint régebben a "megszokottnál",szinte alig jön,de hosszú napokig tart.Mi ez? előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Fekete István válasza a pco témában

        Kedves Hölgyem A meddőségi kivizsgálásnak része, hogy a párját is megnézik. Sajnos az Ön lakhelye körül nem ismerek olyan kollégát, aki a témában illetékes lenne. Kérem, hogy hagyatkozzon az internetre, vagy kérjen tanácsot a háziorvosától. A laborjaiban nincs semmi meglepő.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. december 01., 15:34; Megválaszolva: 2010. december 08., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: