• DUPHASTON

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktornő. 4 éve szeretnénk gyereket de sehogy nem akar összejönni. igaz havim is csak 4 havonta volt de azt mondták semmi jelentős probléma nincs.Most viszont az utolsó kivizsgáláson azt mondták tele van a petefészkem hólyagokkal. Kaptam rá antibiotikumos kezelést és most 4 hónapja szedem a duphastont 2*1 tablttát a14. naptól a 21.ik napig.Azt olvastam nemrég hogy a duphaston szedése után visszaesik a hormonszint azt szeretném kérdezni nem lenne jobb esetleg a 10 naptól szedni a 17 ig? nem lenne nagyobb az esély a terhességre? Mert igy most 23 napos a ciklusom. Válaszát nagyon köszönöm. Beáta

        Dr. Herman Tünde válasza a meddőség témában

        Valószínűleg, az elmondottak alapján Önnek PCO syndromája lehet, a próbálkozások előtt akár műtétes beavatkozásra is szükség lehet, az apró petefészekcysták eltávolítására, ill. pontos hormonvizsgálati eredményre is szükség van, ehhez keressen fel meddősségi szakembert.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. november 30., 20:22; Megválaszolva: 2010. december 02., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó