• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Olyan problémám van hogy több mint egy de van mikor 2 hétig van meg a menstruációm. 2007-ben szültem és utána felrakattam a spirált eddig nem volt nagyobb problémám. De mostanában sokat van meg úgy hogy az első időszak nem túl erős utána nagyon megvan tart egy két nap szünetet és utána újra meg jön. Mi okozhatja ezt? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a elhúzódó menstruáció, spirál témában

        Tisztelt Kérdező! Ha nem hormon tartalmú a spirál, akkor az okozhatja a tüneteket. Ha a nőgyógyászati vizsgálat az egyéb lehetséges okokat kizárja, lehet elsőként vérzéscsökkentő gyógyszerrel (pl. Exacyl) próbálkozni. Ha ez eredménytelen, le kell venni a spirált. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. november 29., 05:29; Megválaszolva: 2010. december 02., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: