• Mensturáció késése gyógyszer mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Több, mint 1 éve szedem a Tri-regol 21+7 nevű tablettát. Mindennap szinte ugyanakkor veszem be (max. 10 perces eltéréssel). A párommal ez mellett még megszakítással is védekezünk (biztos, ami biztos). 2 hete eléggé beteg vagyok (megfázás, erős köhögés, hőemelkedés), szedtem Aspirin + C-t és ACC-t még most is. A mesntruiációm vagy pénzeken vagy mostanság szombaton jött meg. Viszont most ez nem történt meg (előjelek megvannak pl.: mellfeszülés és mindjárt megjön érzés), tudom, hogy csak 1 nap, de eléggé idegeskedő típus vagyok. Szeretném kérdezni, hogy mitől késhet, aggódhatok-e bármi matt? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!

        Dr. Deli Tamás válasza a elmaradt menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! Bármilyen fogamzásgátló mószer mellett létrejöhet terhesség, ha a vérzés további 1 hétig nem jön meg, végezzen terhességi tesztet. A menses kis csúszásához a betegség is hozzájárulhatott, ha nem terhes, valószínűleg ez lesz az oka a vérzés késésének. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. november 28., 08:41; Megválaszolva: 2010. december 02., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: