• Duphaston

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        petefészkem tele van hólyagokkal ezért csak 4-6 havonta van havim. most gyógyszeres kezelést kapok duphaston az antibiotikumok mellé már 4 hónapja. Most megjön pontosan csak a baba nem akar jönni.De az előbb azt olvastam hogy lehet hogy jobb lenne az ovulácio első napjától szedni mert emeli a hormonszintet és lehet hogy nagyobb lenne az esélyem? Ön mit gondol? Most a 14. naptól a 21 .ik napig szedem 2*1 tablettát.kérem segitsen. Válaszát előre is köszönöm. És nagyon várom.

        Dr. Fekete István válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem A Duphaston adagolása az adott esetben teljesn korrekt.Azt nem értem miért kell antibiotikumot is használni? Ahhoz hogy terhes legyen érdemes további vizsgálatokat is elvégeztetni, ezekkel szakorvoshoz-meddőségi specialistához forduljon.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. november 26., 22:14; Megválaszolva: 2010. december 02., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: