• Nem értem...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! A következő a helyzet: Okt. 19-én volt az utólsó menzeszem, és november 18-án kellett volna megjönnie a következőnek. De még mindig nem jött meg. Nov. 23-án csináltam egy tesztet, de az negatív lett(egyébként a férjemmel, minden alkalommal óvszerrel védekezünk). Lehetséges, hogy terhes vagyok? De akkor a tesztnek (Clearblue +plus) nem kellett volna kimutatnia? Ráadásul az elmúlt héten folyamatosan azt éreztem, hogy pisilnem kell. Vagy valami más okozhatja? Az utóbbi időben nagyon sok stresszhatás ért, talán ez is hatással lehet rá. Orvoshoz nem tudok elmenni,mert külföldön vagyok. Nagyon köszönöm a válaszát! Read more: http://www.ittkerdezz.hu/kerdezz/teherbeeses-terhesseg_182.php#ixzz16KoWyhdT

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves kérdező! Ha vérzése rendszeres, akkor kicsi az esélye, hogy a teszt tévedjen, esetleg érdemes még egyet csinálni a biztonság kedvéért. Számos oka lehet még a vérzés késésének, pl. stressz, hormonális ok, fertőzés, stb. Nőgyógyászati vizsgálat lesz szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 25., 23:14; Megválaszolva: 2010. november 29., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: