• Menstruáció és hüvelyváladék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        21 éves nő vagyok és pár hete sokkal több mennyiségű hüvelyváladék jött,mint szokott. Az állagát inkább vizes állagúnak mondanám. 3 éve szedek fogamzásgátlót, és soha nem volt gond a menstruációmat illetően. Most viszont azt tapasztaltam, h egyszerre jön vér is, és hüvelyváladék is, mennyiségre is sokkal kevesebb, mint szokott. Ez mennyire lehet normális? Menzesz után egy ph helyreállító kúppal lehetne-e kezelni ezt?

        Dr. Deli Tamás válasza a bő hüvelyváladék témában

        Tisztelt Kérdező! Ha pár hete egyszer volt bővebb hüvelyváladék, ami elmúlt, teendő nincs. Ha ez ismétlődik, nőgyógyász is vizsgálja meg, nincs-e hüvelyfertőzés, ami gomba vagy baktérium elleni szerrel kezelendő. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. november 25., 16:24; Megválaszolva: 2010. december 02., 19:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: