• Látászavar - Clostylbegit

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elmúlt években néhányszor volt látászavarom. Szemészeti vizsgálat eredménye szerint szemmigrén, neurológiai és MR vizsgálat nem mutatott ki semmi rendellenességet. A nőgyógyász Clostlybegit gyógyszert írt fel nekem, ami korábbi látászavar esetén nem javasolt. Milyen következménnyel járhat ha beszedem a gyógyszert (nagyon szeretnénk gyereket). Köszönettel, Júlia

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászat témában

        A CLB-nek egyetlen olyan mellékhatása-látászavar-van ami esetén nem tanácsos az alkalmazása. Ha Önnek kilakul ilyan mellékhatás én sem javasolom a további alkalmazását. Hosszútávú következményéről ugyanakkor nem tudok.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. november 24., 21:18; Megválaszolva: 2010. december 02., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: